Követed a legújabb frizura trendeket? Akkor itt az ideje használni a Highlighting Foam Stripst a saját szalonodban is! Forradalmi újítás a hajszínezésben.

ColorCuts kiemelő habcsíkok

A máltai ColorCuts márka a mindennapokban a színezésnél alkalmazott technikákhoz készített termikus csíkokat:

 • klasszikus színezés
 • többszínű festés
 • ombre
 • sombre
 • balayage
 • flamboyage
 • reflections stílus
 • melírozás

Mondj búcsút az alumínium fóliának, ezzel levéve a súlyt a vendégek hajáról. A fodrászok nagy többsége sajnálatos módon ugyanabba a csapdába esik. A fólia szőkítővel kombinálva képes roncsolni a hajat, hajhullást előidézni, és ki is szárítani azt. A leégett haj pedig egyenes következménye az alumíniumnak és az oxidációnak. A magas hőmérséklet miatt a szőkítő gyorsan és agresszíven reagál, és mélyen beivódik a haj rétegeibe. A vegyszerek ezáltal pedig elvonják a nedvességet.

A Highlighting Foam Strips a gyengédsége okán képes minimalizálni a sérüléseket. Ezek a termikus habcsíkok optimalizálják a haj hőmérsékletét, ezzel gondoskodva a vendégek kényelméről.

colorcuts szíező szivacscsíkok

Mi teszi ennyire páratlanná a ColorCuts-ot a fodrászkellékek piacán? 

A csíkok pillekönnyű anyagból vannak, gyengédek a hajhoz és a kézhez is jól igazodnak. Az egyedi hab csíkok különösen a vékony, gyenge hajon alkalmazhatóak nagy hatékonysággal. A hagyományos alumínium fólia sem kinézetben, sem teljesítményben nem képes versenyezni vele. A lapok nem szakadnak, nem húznak és a hajat vagy a bőrt sem károsítják. Vess véget a kellemetlen érzetnek!

A habcsíkok nem okoznak irritációt, illetve a zörgésre sem lesz panasz. Általa a színezés ideje a felére csökken, vagyis a nap folyamán több vendéget tudsz majd kiszolgálni.

Biológiailag teljesen lebomló és környezetbarát anyagokból készült, amelyek 80%-ban újrahasznosítottak. A minőségének megromlása nélkül mosható legalább 3-szor mosógépben. Egy dobozban található 200 csík, akár 600 használatra is elegendő. A 100×305 mm-es csíkok hajtogathatóak és akár méretre is szabhatóak, az újrafelhasználhatóságukról már nem is beszélve.

A Highlighting Foam Strips valójában kényelmessé teszi a munkát nem csak a szakemberek, de a kezdők számára is. Az alumínium fóliáknál sokkal kényelmesebb és gyorsabb alternatívát jelentenek, ezzel a haj sérülését is minimalizálják.  Ezek a polisztirolhab csíkok garantálják a csapat gördülékeny munkavégzését.

szíező szivacscsíkok color cuts

A ColorCuts csíkok segítségével folyamatos kontroll alatt tarthatod a színezés folyamatát. Hőszigetelők és ezzel garantálják a rétegek közötti szellőzést. Így a hajad biztonságban lesz és pontosan olyan, mint amit megálmodtál. A félig áttetsző kialakításának hála a kisebb igazítások igazán egyszerűek lesznek és 100%-ban szemmel is tarthatod a színezést.

A színes csíkokkal megkülönböztetheted az árnyalatokat, így a hibák is egyszerűbben kiküszöbölhetőek lesznek. Ezenkívül a színes habcsíkok sokkal tetszetősebbek, mint a kényelmetlen alumínium fólia. Az anyag egy különleges és kényelmes színezés-élményt jelent majd nem csak neked, de a vendégnek is.

Szeretnél:

 • Kimagaslani a versenytársak közül? 
 • Sok elégedett vendégre szert tenni? 
 • Környezetbarát anyagokat használni a munkád során? 
 • Biztonságosan és modern technológiákkal elkészíteni a frizurákat? 

Válaszd a Highlighting Foam csíkokat – fodrászati kellékek csak neked!

Találj több információt a ColorCuts termékek hatásairól és összetevőiről a colorcuts.mt honlapon.