Nagy nehézségekkel nézel szembe a hajszárítás közben? Néhány perc helyett, akár egy óráig is elbíbelődsz vele? Ez a nyomasztó feladat akár gyorsan és könnyedén kipipálható tétel is lehet a teendőid listáján. Ehhez mindössze be kell szerezned a Nanoil Hair Styling Spray-jét – hihetetlenül le fogja egyszerűsíteni a formázási rutinodat! 

nanoil spray a haj könnyebb kezelhetőségéé

Csekkold a Nanoil Hair Styling Spray hatását

A Nanoil hajformázó spray-je fantasztikus formázó hatáson túl védelmet is garantál! Amennyiben a fürtjeid a legtöbb esetben ellenállnak a formázásnak, akkor ez valóban sorsfordító lehet a számodra. A Nanoil Hair Styling Spray ugyanannyira jól illeszkedik a vastag szálú és dús hajhoz, mint a finom, ám kezelhetetlen fajtához.

A Nanoil Hair Styling Spray összetevői

A Nanoil sprayében található néhány a haj állapotát javító összetevő, mint az ellenállást fokozó és fakóságot megelőző ricinusolaj. A panthenol azért került bele, hogy a haj fényes és egészséges legyen. A spray-nek hihetetlenül selymes a textúrája. A frizurád mindenkit el fog kápráztatni, a tartásával és az erejével, lapos viszont biztosan nem lesz. Mindennek a tetejében a Nanoil Hair Styling Spray az erősítő képességeinek hála a hajvégek töredezését is meggátolja. A termék több órán keresztül is a helyén marad, így a stílusod egész nap bomba lehet. 

hair styling spray nanoil

A Nanoil Hair Styling Spray előnyei

  • ragyogóvá teszi a hajat
  • tartást ad ahelyett, hogy lelapítaná
  • megszabadít a göndörödő és statikus babahajaktól 
  • gördülékennyé teszi a hajszárítási rituálét 
  • nagyszerű az illata 
  • növeli a haj simaságát és puhaságát 
  • könnyen használható 
  • több órán át tart a hatása 
  • napközben többször újrahasználható 

Hogyan használjuk a Nanoil Hair Styling Spray-jét?

Egyszerűen permetezd a tincseidre és ez minden! Vizes és száraz hajon egyaránt, közvetlenül a hajszárítás vagy formázás előtt használható. A Nanoil Hair Styling Spray felvitele nagyon kellemes, hiszen az illata nagyszerű, tapintásra pedig sem merev, sem ropogós nem lesz. Használd bátran újra a nap folyamán, ahányszor csak kedved tarja. Biztos lehetsz abban, hogy nem nehezíti el a hajadat. 

 

Hol kapható a Nanoil Hair Styling Spray-je?

A Nanoil hajformázó spray-je a hivatalos webáruházból szerezhető be a www.nanoil.hu oldalra ellátogatva, ahol egyúttal a frizurakészítési módszerekről és a márka más fantasztikus termékeiről is többet megtudhatsz. A minőségük általánosságban nagyon magas. A kínálatban szerepel többek között hővédők, hajmaszkok, micellás samponok, hajolajok, illetve az arcra és bőrre való szépítő olajok.