Lenyűgöző, hosszú pillák a Revitalash-sal?

Az ilyen szérumok folyadékok teli aminosavakkal, peptidekkel, vitamonokkal, melyek segítik a pillák növekedését. Ezeket a pillák tövében kell alkalmazni, hogy ellássák a szőrtüszőket a megfelelő anyagokkal. Az olcsóbb szérumoknak olyan az ecsetjük, mint egy spirálnak, és a pillára magára kell felvinni őket. Ezek nem olyan hatásosak.

Működik a Revitalash?

A Revitalash az egyik leghíresebb szérum Angliában. Kimutatták, hogy 60%-kal növeli a pillák hosszát már 8 hét alatt. A pillák hosszabbak és dúsabbak lesznek, és úgy néz ki, nincs mellékhatása. Klinikailag tesztelt, gyengéd a bőrhöz. Egy másik ilyen szérum, a Nanolash hasonóan jó eredményeket ért el. Egyik termék sem igényel orvosi receptet, mindkettő megrendelhető online.

Milyen alternatívái vannak a pilla szérumoknak?

A szempilla pótlás az olyan sztároknak köszönhetően terjedt el, mint Kim Kardashian.Ez azt jelenti, hogy a természetes pillához szintetikus pillákat ragasztanak fel. Az ehhez használt ragasztó vzálló, lehet benne aludni és napozni. Csupán az olajmentes kozmetikumokat kell kerülnöd, mert az oldja a ragasztót. Nagyon fontos, hogy hozzáértő végezze a kezelést, mert ő tudja, hogy mekkora súlyt bírnak el a pilláid anélkül, hogy eltörnének, vagy kihullanának. Kiválaszthatod milyen hosszú, mennyi, és mennyire ívelt pillákat szeretnél.A kkozmetikus segíthet abban, hogy melyik állna neked jól. A szempilla feltöltés 3-4 hetente utánpótlást igényel, hogy tökéletes legyen a hatás.

Comments are closed.