Laminált szemöldök a drága kezelés nélkül? Lehetséges! A Nanobrow Lamination Gel egyedülálló lehetőségeket kínál. Ez a termék színt ad a szemöldöködnek, és úgy formázza, ahogyan szeretnéd. Nézd meg, hogyan működik!

Nanobrow Lamination Gel vélemények

A Nanobrow Lamination Gel hosszan tartó laminált szemöldök hatást biztosít. Tökéletesen meghatározott, természetesen kiemelt íveket eredményez, amelyek egész nap a helyükön maradnak. Könnyű, gélszerű formulája megkönnyíti a felvitelt. A spirál pontosan kifésüli a szőrszálakat és formázza őket, hogy egész nap remekül nézzenek ki.

A Nanobrow hosszantartó és precíz szemöldökzselé

A Nanobrow Lamination Gel nem csak formázza és megszelídíti még a legzabolátlanabb szemöldökszőrszálakat is. Formulája ricinusolajat tartalmaz, amely táplálja és regenerálja a ritkás szemöldököt, maximális volument és definíciót ad neki és megvédi a sérüléstől.

A gél szempillaspirál biztosítja, hogy pillanatok alatt hosszan tartó és elegáns megjelenésű szemöldököt kapj. A Nanobrow sorozatból származó szemöldökpomádé, ceruza vagy más szemöldök termékek rögzítésére is használható. Remekül működik a szemöldök smink utolsó lépéseként. Alkalmazása könnyedén elvégezhető!

Nanobrow Lamination Gel – szemöldök gél

Elérhető a következő színekben:

A lamináló gél tökéletes minden szemöldöktípushoz

A spirál pontosan szétválasztja a szőrszálakat, hogy azok egész nap a lehető legjobban nézzenek ki. Könnyedén definiálja még a legrövidebb és nehezen elérhető szálakat is. Nem rakódik le a szemöldökön és a gél minden egyes szőrszálat bevon, így növelve a volument. Megszelídíti az íveket, definíciót adva nekik.

Akár vastag és kezelhetetlen a szemöldököd, akár vékony, ritkás és fénytelen, a Nanobrow Lamination Gel pontosan tudja, hogyan gondoskodjon róla. 24 órás tartást biztosít és megvédi a kényes szőrszálakat a kihullástól és a mechanikai sérülésektől.

A tökéletes szemöldök gél!

Világszerte sok boldog felhasználó kedvence. Négy árnyalatban kapható, amelyeket gyorsan a saját arcvonásaidhoz igazíthatsz. A felhasználók értékelik a praktikus applikátort és a csodálatos tartósságot, amelynek köszönhetően 24 órán keresztül élvezhetik tökéletesen meghatározott szemöldöküket.

A gél elegáns csomagolásban érkezik és még a legkezelhetetlenebb szemöldököt is megszelídíti. Végre nem kell órákat töltened a tükör előtt, hogy megpróbáld elérni a kívánt szemöldökformát. A Nanobrow kozmetikumokat azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a szemöldök sminkelését!

Tökéletes szemöldök egy pillanat alatt – Nanobrow Lamination gél

Ezzel az egyedülálló szemöldökzselével úgy formázhatod szemöldöködet, ahogyan szeretnéd. Ápolt, egészséges és elegáns megjelenést kölcsönöz nekik. Mindössze egy kevés Nanobrow Lamination Gel-t kell felvinned a természetes szemöldöködre vagy a teljes szemöldök sminked tetejére egy pálcika segítségével. Ennyi az egész! A spoolie azonnal szétválasztja és formázza a szemöldökszőrszálakat.

Szeretnéd a legerősebb tartást elérni? Fésüld a szemöldöködet a növekedési irányal ellentétesen, majd fésüld a megfelelő irányba. Ilyen egyszerű! 

A Nanobrow Lamination Gel önálló termékként vagy más Nanobrow szemöldök sminktermékekkel együtt is használható. Határozd meg szemöldöködet ceruzával, pomádéval vagy szemöldökszappannal.

a legjobb szemöldökzselé a szemöldök formázáshoz