nanobrow shape mascara

Határozott vonású szemöldökökre vágysz, mindezt tökéletlenségek nélkül? A legtöbb kozmetikum használata időigényes, és nagyon unalmas tud lenni, ezzel szemben a Nanobrow Shape Mascara lehetővé teszi a villámgyors sminkelést! Ez jelenti a garanciát a bámulatos szemöldökökre, a hihetetlen tartásra és a pár mozdulatból megvalósított sminkre!   Ismerkedj meg vele, és tapasztald meg a saját szemeddel, milyen csodára képes a Nanobrow Shape Mascara!

Nanobrow Shape Mascara – egy kozmetikum, amelyet az egész világon megbecsülnek 

Nanobrow Shape Mascara nem véletlenül kap olyan sok ragyogó kommentet. Az innovatív formulájának hála nagyszerű az aprólékos formázáshoz, és a térben való dúsításhoz. Nincs fehér maradvány vagy festékcsomó, illetve a szálak sem ragadnak össze. Az ívek határozottak lesznek és nagyon kifejezőek. Mostanában ez a spirál számíta az egyik legnagyobb trendnek a szépségápolási termékek piacán. A termék az apró, precíz és kényelmes ecset elegáns formatervezésével és a csúcsminőségű formulájával képes a legjobb eredményt produkálni. A használata színtiszta élvezet, ráadásul a szőrszálak 24 órán át a helyükön maradnak.

Nanobrow Shape Mascara

A termék három színben kapható:

Hogyan működik a Nanobrow Shape Mascara?

Ez a figyelemreméltó színezett kozmetikum azonnal átfésüli, formázza és színezi a szemöldököket. Ez a könnyű, kellemes és selymes textúrájú termék formáz, dúsít és feljavítja a szőrzet természetes árnyalatát.

A kefe kialakítása egészen zseniális: szétválasztja a szálakat, illetve a terméket i egyenletesen oszlatja el. Az ívek sokkal teltebbek és egyenesen háromdimenziósak lesznek. Már egy réteg után is sokkal szebbek, borzasabbak és sokkal kifejezőbbek lesznek, de minden csak rajtad áll, hogyan szeretnéd felvinni a Nanobrow Shape Mascarat.

Hogyan használandó a Nanobrow Shape Mascara?

Jó pár módszer létezik! Előszöris egyszerűen végigfésülve a szőszálakat egyenletesen bevonhatod a kozmetikummal az egész szemöldöködet, ezzel hangsúlyozva a természetes szépségét. Ezáltal kedved szerint formázhatod, és a végeredmény kifejezetten tartós lesz.  Különböző technikák és termékek alkalmazásával lehetőséged nyílik arra, hogy változtass a megjelenéseden. A még természetesebb végeremény érdekében a szemöldökök száraira vigyél fel több terméket. A kozmetikum stabilizálja a szálakat, és a smink külalakját is javítja, sokkal szebb lesz, mintha csak ceruzával, pomádéval, vagy porral dolgoztál volna. 

Nanobrow Shape Mascara – milyen eredményre számíthatok? 

  • fésüli és formálja a szemöldököket,
  • formázza és egész nap a helyén tartja a szálakat,
  • kitölti és színt ad nekik,
  • a szilikonnak köszönhetően ápolja és erősíti,
  • növeli a terjedelmét,
  • drágábbnak és teltebbnek mutatja majd a szemöldököt.
nanobrow shape mascara

Hol vásárolhatom meg a Nanobrow Shape Mascarat?

A legjobb dolog az egészben, hogy ki sem kell tenned a lábadat otthonról! A Nanobrow Shape Mascarat akár online is beszerezheted – kiszállítják az ajtódig vagy a kiválasztott átvevőhelyre. Szeretnéd, hogy már folyamatban legyen a rendelésed? Látogass el: a www.nanobrow.hu oldalra és vágj bele a kalandba ezzel a profi sminktermékkel – tedd a Nanobrow Shape Mascarat a kosaradba, majd válogass a többi szemöldökformázó és kozmetikum között.