A ricinusolaj az egyik legkelendőbb szépségápolási olaj. Napjainkban tudjok, hogy nem csupán gyomorgyógyszer vagy hajnövekedést fokozó szer. A szempillákra és a szemöldökre, arctisztításra vagy természetes körömápolónak is használható! Oké, de hogyan találjuk meg a csúcsminőségű olajat? A Nanoil Castor Oil a legjobb válasz!

RICINUS OLAJ

Mitől lesz a Nanoil Castor Oil a legjobb választás?

  1. Ez egy 100 %-ban természetes és környezetbarát termék.
  2. Hidegen sajtolt.
  3. Nem finomított.
  4. Szintetikus pigmentektől és egyéb felesleges adalékanyagoktól mentes.
  5. Számos feladatot teljesít és mindenkinek jót tesz.
  6. Ecocert jelöléssel rendelkezik.

Ha a legjobb ricinusolajat keresed akkor válaszd a Nanoilt! Boldog fogyasztók ezrei áradoznak róla, minőségét pedig az ECOCERT is megerősítette. Minden cseppje olyan összetevőket tartalmaz, amelyek felbecsülhetetlenek a szépségápolási rutinban. A ricinusolaj nagyrészt ricinolsavból, olajsavból, linolsavból, omega zsírsavakból, valamint flavonoidokból, vitaminokból és ásványi anyagokból áll.

Válaszd a csúcsminőséget a bőr és hajápolás érdekében. A gyógyszertári ricinusolaj kezeli a gyomorproblémákat, de túl sűrű és finomított, így nem alkalmas arctisztításra vagy hajkezelésre.

nanoil RICINUS OLAJ

Milyen hatása van a Nanoil Castor Oil-nak?

Antibakteriális, gombaölő és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, nagymértékben felgyorsítja a haj, a szempillák és a szemöldök növekedését, egyúttal sűríti és dúsabbá teszi őket. A Nanoil ricinusolaj sötétítő hatással van a hajra. Elősegíti a bőr megújulását és javítja a sérült körmöket. Segít továbbá eltávolítani a narancsbőrt és a striákat, kisimítja és puhítja a hajat, fokozza az egészséges fényt és megállítja a töredezett hajvégeket. A Nanoil feléleszti a hajszínt és megakadályozza a fakóságot, emellett megállítja a hajhullást és erősíti a fürtöket a gyökerektől a hajvégekig.

A ricinusolaj TOP 5 felhasználási módja

A Nanoil Ricinus Communis magolaj a csúcsminőség garanciája. Csinos üvegben érkezik, sokáig tart,, Ecocert jelöléssel rendelkezik és csodákat művel mind a férfiak, mind a nők szépségápolási rutinjában. Minden típusú hajra vagy bőrre megfelel. Hogyan kell használni?

#1 A ricinusolaj a testápolásban

A Nanoil Castor Oil segít mindenféle probléma kezelésében, mivel antibakteriális, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása van. A narancsbőr és a striák ellen is küzd; használd testmasszázshoz, más olajokkal, pl. illóolajjal keverve.

#2 Ricinusolaj az arcápolásban

Mivel tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, használhatod az arcápolásban. Próbáld ki az olajtisztítást (OCM), ami egy népszerű módszer. Vásárolhatsz kész keveréket, vagy keverheted az olajat ricinusolajjal, mint alapanyaggal. A Nanoil sok más szépségápoló olajat is kínál, bátran keverd őket. A termék segít eltávolítani a vízálló sminket is.

#3 Ricinusolaj a hajápolásban

Javítja a hajat és a fejbőrt. Ha túlzottan hulló, töredezett vagy tompának tűnő hajjal küzdesz, akkor a ricinusolaj segít rajtad. Enyhén melegítsd fel az olajat és masszírozd be a fejbőrbe és a hajba. Masszírozd tovább néhány percig. Hagyd hatni 30 percig, majd öblítsd ki enyhe samponnal.

#4 Ricinusolaj a szempillákra és a szemöldökre

A Nanoil terméke serkenti a szempillák és a szemöldök növekedését, így azok erősebbek, vastagabbak és ellenállóbbak lesznek a hajhullással vagy más problémákkal szemben. Alkalmazd az olajat a szemöldökre és a szempillákra minden nap alvás előtt. Már néhány hét után látni fogod a javulást.

nanoil RICINUS OLAJ

#5 Ricinusolaj a körömápolásban

A ricinusolaj nagyon jó a körmök, a körömágybőr és a kéz bőrének javítására. A legszárazabb bőrt is orvosolja. Melegítsd fel az olajat és áztasd bele a kezed körülbelül 15 percig. A körmökbe és a bőrbe is bedörzsölheted.

Összegyűjtöttük a ricinusolaj legfontosabb felhasználási módjait, de csak tőled függ, hogyan és mire használod a legtöbbet. Fedezd fel minden előnyét – próbáld ki a Nanoil Castor Oil-t!

Találj több információt a Nanoil termékek hatásairól és összetevőiről a honlapon nanoil.hu honlapon