Mit szólnál ahhoz, ha az mondanám neked, hogy a hajad lehet ellenálló a magas hőmérséklettel szemben! Csak egy hiú ábránd lenne? Nos, nagyon úgy tűnik, hogy a haj lehet olyan erős, hogy megbirkózzon a hajszárító által kibocsátott meleggel. Hogyan lehetséges mindez? 

hővédő spray Nanoil

Ha a hajszárító használata mellett a fürtjeid hidratáltságát és ápoltságát is meg szeretnéd őrizni, úgy, hogy a kiszáradásuktól sem kell tartanod, akkor csak egy járható út áll előtted. Válassz olyan szépségápolási terméket, amely védelmet nyújt a hő okozta károsodással szemben. Válaszd a Nanoil Heat Protectant Spray-jét.

Mi történik, amikor szárítod a hajadat? 

Hajszárítót azért használunk, hogy meggyorsítsuk a haj száradási ütemét – ez nyilvánvaló. Hajmosás után, ahelyett, hogy órákat várnánk arra, hogy végre megszáradjon a frizuránk, pár röpke perc alatt is elérhetjük a célunkat. Ez a segédeszköz hozzájárul a haj felületén lévő víz elpárologtatásához. De vajon a hajszárító csak a haj felszínén lévő vízmolekulákra gyakorol hatást? Nagyon bizonyos, hogy a hajszálak belsejében lévő nedvesség is reagál a magas hőmérsékletre. Hogyan lehetséges ez? 

Minél melegebb van, annál nyitottabbá válik a hajszálak szerkezete, vagyis a kulikula. Ily módon a nedvességnek lehetősége nyílik megszökni a fürtjeidből, így téve azokat töredezővé, fénytelenné és sérülékenyebbé. A haj esetében, mi számít túl melegnek? A kutatások azt mutatják, hogy 50°C felett kezd el a kulikula megnyílni. 

Nanoil hővédő spray hajra

Hogyan zárható a nedvesség a hajszálak belsejébe hőkezelés közben? 

Természetesen a hajszárító nem az egyetlen formázó eszköz, amely képes kiszárítani a tincseidet. A hajvasalón és a kúpvason túl is léteznek olyan agresszorok, amelyek ugyan ehhez a végeredmènyhez vezetnek. Az egyik ezek közül … a napfény. Igen, az UV-fény megszűrése érdekében hordhatsz kalapot is, de ez neked nem tűnik egy kicsit problémásnak? 

Ha magára hagyod a hajadat, az egyedül nem lesz képes megbirkózni a hőhatásokkal. A segítségére kell sietned és ehhez a megfelelő termékekkel kell felfegyverezned magad. Szerencsére ehhez mindösszesen egy kozmetikum is elegendő – ez pedig egy hővédő spray. Illetve, amikor időd engedi hagynod kell, hogy magától száradjon meg. Még ha fel is kell gyorsítanod a folyamatot, akkor se szárítsd meg teljesen.

A legjobb & pénztárcabarát hővédő spray  

Ha a lehető leggyorsabban szeretnéd a legjobb eredményt elérni, akkor válassz egy sokszor tesztelt és kipróbált terméket. Ugyanis úgy tűnik jelenleg a  Nanoil Heat Protectant Spray az egyik legkelendőbb minden hajtípusra használható hajvédő spray. A legjobb tulajdonsága, hogy egyidejűleg több feladatot is képes ellátni.  

A Nanoil hővédő spray használata megvédi a  hajat a károsodástól és megőrzi annak hidratáltságát. A benne található nagy mennyiségű selymesproteinnek köszönhetően a haj fényes, kellemes tapintású és könnyen kezelhető lesz. Így lehet a haj szebb és a hő okozta károsodással szemben ellenálló egyszerre. Ráadásul egyetlen termék használata elégséges. 

Nanoil Heat Protectant Spray dióhéjban

A Nanoil már jól ismert termékpalettáján ez egy izgalmas újdonság. Erre számíthatsz, ha permetezel a Nanoil Heat Protectant Sprayből, mielőtt belekezdenél a hajformázásba. 

  • A haj hővédelmet kap egészen 220°C-ig. 
  • A töredező és elektromos haj problémája megoldódik. 
  • A védőréteg nem fogja elnehezíteni a hajszálakat. 
  • A fürtök ápoltak, simák és ragyogóak lesznek.
  • Könnyebb lesz a frizura elkészítése és tartósabbá is válik. 

Ha azt hiszed el kell adnod, ahhoz a vesédet is, hogy megvehesd ezt a sokoldalú terméket akkor nagyon tévedsz. A Nanoil Heat Protectant Spray jó árú, értékes termék, aminek ráadásul a kiszerelése is hatalmas. A Nanoil – nanoil.hu – hivatalos oldalán találod meg az aktuális árszabását. Szerezd be a saját termékedet, amely fürtjeidbe zárja a nedvességet, hogy ne legyen többé gondod a töredezettséggel, színtelenséggel és a rakoncátlan lobonccal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük