Szempillák – finom szőrszálak, amelyek azonban a legszebb keretet adják a szemnek. Ugyanakkor megfelelő ápolás nélkül szinte láthatatlanok maradnak. Emiatt világszerte sok nő keresi a tökéletes szempillaspirált. Ez a rangsor azért jött létre, hogy eloszlassuk a kétségeket, és olyan szempillaspirált válasszunk, amely mindig megbízhatónak bizonyulhat!

Mitől olyan fontos a szempillaspirál a mindennapi sminkben?

A szempillaspirál egy egyedülálló sminktermék, ehhez kétség sem férhet. Sokszor alapozó vagy szemceruza nélkül is elhagyhatjuk a házat, de a szempillaspirálról lehetetlen lemondani. A szempillaspirál néhány perc alatt meghatározhatod a szemedet.

Elméletileg a szép és hosszú szempillák azok, amelyek minden nő megjelenéséhez a leginkább hozzájárulnak, így nem meglepő, hogy ennyi figyelmet fordítanak rájuk.

Minden szempillaspirálnak biztosítania kell:

  • hosszabb szempillákat;
  • dúsabb és határozottabb szempillákat;
  • szempillaápolás az olajokat és növényi kivonatokat tartalmazó formuláknak köszönhetően, hogy a napi sminkelés ne befolyásolja negatívan a szempillák állapotát. 

Kiderült, hogy nem is olyan nehéz olyan szempillaspirált találni, amely megfelel az összes fent említett feltételnek. Azonban némi elkötelezettséget igényel.

A feladatukat teljesítő szempillaspirálok – TOP 4 rangsorolás

Tehát melyik szempillaspirált érdemes választani? Melyik képes fenomenális eredményt nyújtani? Kiderült, hogy ilyen termékek léteznek, és szerepelnek az alábbi rangsorban!

1. Nanolash szempillaspirál

legjobb szempillaspirál

Minden rangsornak kell, hogy legyen egy vezetője. Ebben az esetben csak egy lehetőség volt – ez a Nanolash szempillaspirál. A szépségipar világában ismert és elismert márkától származik. Nem lehetnek fenntartások a minőségét illetően.

A Nanolash szempillaspirál két változatban vásárolható meg. Választhatsz egy sűrítő szempillaspiráltNanolash Volume Up Mascara, van egy hosszabbító és göndörítő szempillaspirál is, Nanolash Length & Curl Mascara. Így a szempillaspirált az igényeidhez igazíthatod.

A Nanolash által nemrég piacra dobott szempillaspirál tökéletes kefével rendelkezik. Tökéletesen formázott és kiváló minőségű szilikonból készült. A kefének köszönhetően csomók és a szemhéj elszíneződése nélkül lehet felvinni a terméket. Itt is érdemes megemlíteni a tartósságot. A Nanolash szempillaspirál nem kopik vagy maszatolódik. Figyelembe véve a fent említett tényeket, nem csoda, hogy ez a szempillaspirál a nők kedvencévé vált világszerte.

2. Lashcode szempillaspirál

Egy másik termék, amit a legjobb szempillaspirál kiválasztásakor figyelembe kell venni, a Lashcode Mascara. Ez egy hosszabbító és dúsító termék, amely szintén gyorsan a nők kedvencévé vált.

A Lashcode Mascara tökéletesen formázott kefével rendelkezik, amely sokkal könnyebbé teszi a szempillák szétválasztását. A kefének köszönhetően egyenletesen oszlathatja el a terméket, és élvezheted az esztétikus sminket. Emellett a szempillaspirál fenomenális tartósságot is biztosít. Nem morzsolódik vagy hámlik le, még egy egész napos viselés után sem.

Bár a Lashcode szempillaspirál nem vízálló termék, nedvességgel érintkezve sem maszatolódik el.

3. Bobbi Brown Extreme Party szempillaspirál

A következő hely a Bobbi Brown Extreme Party szempillaspiráléé. Ez egy meglehetősen sűrű állagú termék, ami megkönnyíti a szempillákra való felvitelt. Gyorsan szárad, ami szintén jelentős. A felhasználók megjegyezték, hogy a teljes hosszító hatás eléréséhez két rétegben kell felvinni a terméket.

Ami a tartósságot illeti, másrészt meglehetősen átlagos. Néha előfordul, hogy a nap végére a szempillaspirál elkezd leperegni. A termékhez mellékelt kefe szabványos, így nem okozhat nagyobb problémát a felvitel során.

4. Isadora Flashing Volume Mascara

Az Isadora Flashing Volume Mascara egy másik szempillaspirál, amely elég jó online véleményekkel és meglehetősen szilárd teljesítménnyel rendelkezik. Először is érdemes megjegyezni, hogy a felhasználók értékelik, hogy a termék viszonylag hosszú élettartamú. Nem hámlik vagy morzsolódik, hacsak nem dörzsöljük rendkívül erősen a szemünket. Nedvességgel érintkezve azonban a szempillaspirál egy kicsit elkenődhet.

Sajnos a kefe tűnik itt a legnagyobb problémának. Sokkal rövidebb, mint a hagyományos szempillaspirálok. Ráadásul rövid, kis tüskékre emlékeztető sörtéi is vannak, egyenletes sorokban elhelyezve. Ez megnehezíti a szempillák elérését a szem sarkaiban a felvitel során, és a végén csomós szempillákat kaphatsz.

Hogyan értelmezzük a legjobb szempillaspirálok rangsorát? Nos, akárhogyan is akarod! Mindenképpen érdemes nagyobb figyelmet fordítani a Nanolash és a Lashcode szempillaspirálokra. A végső választásnál azonban elsősorban az elvárásaidra és a preferenciáidra kell koncentrálnod.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük