Az összes kedvenc szemhéjpúder és szájfény egy helyen? Igen, ez az álom valóra válhat. Áldozz rá egy kis időt, hogy elkészítsd a saját kozmetikum palettádat. Ez főleg akkor hasznos, ha túl sok helyet foglalnak a kozmetikumjaid. Ha ezeket egy helyre gyűjtöd látni fogod melyek azok, amelyekre valóban szükséged van. A saját palettád abból állhat, amiből csak szeretnéd.

eyeshadowlipglosspalettes

Hogyan készítsd el a saját palettádat?

Persze ezeket drogériákban, vagy a neten is megveheted. Használhatsz pédául CD dobozokat, amibe sok különböző méretű dolog belefér. Az egyetlen probléma az árnyalatok dobozba ragasztásával lesz. Általában fém tárolóban árulják a szemhéjpúdert, amiket mágnessel oda lehet ragasztani. Kétoldalú ragasztó, vagy sima ragasztó is megteszi. De hogyan tegyünk szájfényt a palettába? Törd össze a rúzst, melegítsd fel, majd öntsd bele a palettába. Egy idő után megszilárdul.

Hogyan készítsd el a saját palettádat a nulláról?

Nézz be egy hobbi boltba, ahol vásárolhatsz fa dobozokat. Keress dekoratív papírt is, ragasztót, díszeket, mint matrica, puha anyagot, pl szivacs, ollót, vonalzót és ceruzát. ha minden megvan kezdheted a barkácsolást. A papíron jelöld be a doboz széleit. A szivacs segítségével vágd ki a doboz belsejéhez passzolva. Vágd ki a lyukakat a kozmetikumok helyénél. Töltsd ki a dobozt szabadon választott kozmetikumokkal. Ne feledd leragasztani őket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük