A 2015-ös tavaszi és nyári divat a természetes szemöldök híve, de még mindig vannak olyan nők, akik szeretik rendben tartani szemöldöküket. Ezeknek a nőknek készítette a Givenchy a szemöldök javító ceruzát, a Mister Eyebrow-t. Hogyan is működik?

snp_1356205628_9

Első benyomásra a Mister Eyebrow ceruza rövid és vastag. Ez segíti a használatot és a kozmetikum megfelelő tárolását. Továbbá a méretéből adódóan belefér bármilyen sminktáskába, és akárhova elvihetjük magunkkal. A Mister Eyebrow színtelen, így használat után mi választjuk ki milyen színnel fedjük be a szemöldököt. A halmazállapotából adódóan könnyen kontrollálja a rakoncátlan szálakat. Nem csak kordában tartja, de hidratálja és táplálja is szemöldökünket.

Hogyan használjuk a Mister Eyebrow ceruzát? Először is szedd ki a szemöldököt olyan formájúra, ami passzol az arcodhoz. Tudtad hogy a szemöldök színét lehet változtatni? Például hennával, vagy tartós smink kezeléssel. Ha a hajadat fested, kérd meg a fodrászt, hogy a szemöldöködet is fesse be. Ha megvan a szemöldök formája, ideje alakítani azt. Apró, de határozott mozdulatokkal és a Mister eyebrow segítségével a szálakat irányítsuk a növés irányába. Ezután barna vagy fekete ceruzával színezd be a szemöldököt. Ezután fesd ki a szemhéjakat és használj szempillaspirált. Ne feledd, hogy a színeknek passzolniuk kell egymáshoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük