Az első dekorkozmetikum, amely feltárja a női megjelenés igazi szépségét. A Lashcode szempillaspirál két módon hat – meghatározza a szempillákat intenzíven pigmentált formulájával, és a kondicionáló anyagok széles skálájának köszönhetően belülről szépíti és ápolja is azokat.

Lashcode szempillaspirál

A nem természetes fedés nem lehet a smink elsődleges célja. A szépségápolási termékeknek arra kell törekedniük, hogy meghatározzák és kihozzák a nőkben rejlő természetes szépséget.

Nyűgözz le mindenkit elbűvölő tekinteteddel!

Ez volt a cél, melyet a Lashcode készítői is szem előtt tartottak. A kondicionáló szempillaspirál minden női igényt kielégít. Azok, akik a természetesebb sminket preferálják, és azok, akik inkább erősebb sminket szeretnek, mind megtalálják magukat a Lashcode-ban. A Lashcode nem csak vastagítja és meghosszabbodítja a pillákat, hanem a szempillák finom ívelését és a gyönyörű megjelenést is biztosítja. Nincs elkenődés, elmosódás vagy a pigmentek lepattogzása.

A Lashcode egyenlő a maximális tartóssággal és precíz formázással. A gyönyörű, hosszú szempillákat az alábbi két tényező alakítja:

  • praktikus, szilikon és aerodinamikus spirál
  • bársonyos, intenzíven pigmentált fekete formula

A Lashcode szempillaspirál matt csomagolása már csábító. Lehetővé teszi, hogy a luxust érezd saját szempilláidon. A bársonyos, tökéletesen bevonó formula és a pontos, rendkívül rugalmas pálca szinkronja garantálja a tökéletes sminket. Az intenzív feketeség meghatározza a megjelenés mélységét. A szempillaspirál valóban megvastagítja és meghosszabbítja az egyes szempillákat. Az ecset kifésüli a pillákat a természetes és fokozottan bájos hatás érdekében. A spirál sörtéi különböző hosszúságúak, amelyek lehetővé teszik, hogy elérjük a legnehezebb helyeket és a legrövidebb szempillákat is.

Fedezd fel az igazi szépséget

A nő szépségének lényege a szemében rejlik, mely természetes, határozott és szexi. Már egyetlen réteg felvitelével csodákat művelhetünk szemünkkel. Azonban a Lashcode nem egy sztenderd szempillaspirál. Belül is kifejti hatását, kiemelve a szempillák szépségét. Ezt a tulajdonságát a szempillák abszorpciós tulajdonságának köszönheti (az anyag felszívódásának képessége, mint a hajszálak esetében is).

A szempillaspirál kondicionáló összetevőkből áll; mindegyikük más módon támogatja a szempillákat a csodálatos és friss megjelenés érdekében még a smink eltávolítása után is:

  • Szójabab kivonat – stimulálja a szempilla növekedését,
  • Búzacsíra kivonat – javítja a szempilla szerkezetét és növeli annak rugalmasságát,
  • Baicalin – lelassítja a szempilla öregedését,
  • Panthenol – növeli a ragyogást és a simaságot, megerősíti a szempilla védelmét,
  • E-vitamin – antioxidánsként működik,
  • Arginin – mélyen hidratálja a szálakat és megakadályozza azok hullását.

A Lashcode az egyetlen szempillaspirál, amely kétféleképpen fejti ki hatását a maximális tökéletesség érdekében. Minden nap használhatja anélkül, hogy aggódnia kéne a szempillák meggyengülése miatt, hiszen a bársonyos formula táplálja őket mindaddig, amíg viseli. A szempillaspirál biztosítja az azonnali formázást és színezést, valamint a hosszú távú hatást, ami nem más, mint a szempillák természetes szépségének kiemelése és támogatása.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük