A keratin a haj fő építőeleme és a föld legdrágább fehérjéje. A nők nagyobb összegeket is hajlandóak kiadni világszerte az élettel teli, sima, egyenes és ragyogó hajért. Ez az értékes fehérje teszi ki a haj térfogatának 65-90%-át, valamint tartja formában tincseidet. Minél kevesebb a keratin, annál rosszabb lesz a haj minősége. Ezért is a Nanoil Keratin Hair Mask az egyik legnépszerűbb termék, mely egyszerű keratinos kezelést tesz lehetővé az intenzív regeneráláshoz, amit otthon is könnyedén elvégezhetsz, és amellyel hétről hétre egyre jobb eredményeket érhetsz el.

Nanoil – mi a szerepe a keratinnak a hajpakolásban?

A keratin egy rostos fehérje, és az emberi haj egyik építőköve. Elsősorban a hajkéregben és a külső hámrétegben (cuticulában) fordul elő. Kéntartalmú aminosavakat is tartalmaz (cisztein, cisztin). A keratinhiányt rögtön észre lehet venni a hajon: színtelenné, élettelenné, töredezővé és fénytelenné válik.

Ez a nélkülözhetetlen fehérje nagy mértékben meghatározza a haj struktúráját és annak megjelenését. Dúsítja, erősíti, szépíti, és fényt kölcsönöz neki. A keratin minden hajat rendbe hoz, amit az alábbi körülmények károsítottak:

 • rendszeres hajfestés és szőkítés
 • nem megfelelő hajápoló termékek használata
 • forró levegővel történő hajszárítás
 • erős napsugárzás
@nanoil.official##nanoil ##haircare ##fyp ##review ##hairmask

♬ original sound – NANOIL OFFICIAL


Jegyezd meg!

A haj szerkezetének sérülése leginkább a keratinmolekulák elvesztéséből fakad. A hajtermékek hidrolizált keratinban gazdagok. A keratinnak ez a legjobb formája, mely könnyedén behatol a haj mélyebb rétegeibe is.

Milyen hatásai vannak valójában a Nanoil Keratin Hair Mask-nak?

A Nanoil Keratin Mask tökéletes regeneráló és szépítő kezelést nyújt. Hetente egyszer használva a hajpakolás megakadályozza a haj sérülését, és megvédi a károsító tényezőkkel szemben. Milyen hatásokra számíthatsz pontosan?

 • Keratinpótlás és erősebb haj.
 • Nagyobb ellenállóképesség és rugalmasság.
 • Simább hajfelszín (ragyogás ás elképesztő megjelenés).
 • Nagyobb védettség a károsodással szemben.
 • Könnyű formázhatóság és fésülés.
 • Dúsabb haj.
 • Göndör, statikus tincsektől való megszabadulás.

Nanoil Keratin Hair Mask – Hatások

Eredményeit azonnal látni fogod. A Nanoil megszépíti a hajat, hiszen a keratintól sokkal ragyogóbbá válik. Kis idő elteltével tincseid állapota is jelentős javuláson megy keresztül, és helyreáll a haj belső szerkezete. Miért ne ápolhatnád a hajadat egy otthoni keratinos kezeléssel, ami finoman, de mégis hatékonyan segíti elő hétről hétre a regenerációt? Hozd rendbe a hajad fokozatosan, és szerezd be a Nanoil Keratin Hair Mask-ot. Látogass el a www.nanoil.hu oldalra, és élvezd a személyre szabott haj- és bőrápolás jótékony hatásait. Tekintsd meg a legjobb hajpakolásokat, szerves olajokat és arcápoló termékeket, amik természetes módon fokozzák a szépséged.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük