Jól tudott, hogy a szem környéki bőr roppant érzékeny és különleges gondozást igényel. Éppen ezért kell gondoskodnunk a szem körüi bőrről, így tovább maradhatunk fiatalosak és üdék. Hogyan tegyük ezt? A Clinique Superdefense SPF 20 Öregedésgátó segít ebben.

cliniquesuperdefense1

Tudtad, hogy a szemhéj csupán 0,5 mm? Nagyon gyenge ott a bőr, épp ezért olyan érzékeny a ráncokra, duzzanatokra. A 25. életév betöltése után ajánlott naponta hidratálni ezt a területet. Milyen tényezők roncsolják ezt a területet? Általában a hosszas napozás, stressz, hosszas idő eltöltése a számítógép előtt, nem megfelelő étkezés, alkohol fogyasztás, cigarettázás, rossz kozmetikumok, vagy a túl sok smink gyakori viselése. Éppen ezért ez az a terület, ahol leghamarabb meglátszik, ha fáradtak vagyunk. Így merül fel a következő kérdés: Hogyan gondozzuk ezt az érzékeny területet? A legegszerűbb mód a hidratáló krémek gyengéd bemasszírozása.

A Clinique Superdefense SPF 20 Öregedésgátló krémnek rengeteg előnye van. Hidratálóként hat, csönnentve a puffadást, gyógyítja a sebeket, kisimítja az apró láncokat és kiemeli a kulcsfontosságú területeket. Továbbá fényvédő krém is, melynek célja az öregedési folyamat lelassítása. Közepesen elfedi a bőrhibákat, így alapozóként is szolgálhat. Összeolvad a bőr, vagy az alapozó színével. Továbbá szemhéjfesték alapnak is használható.

Bőrgyógyászatilag tesztelt, így a kontaklencsések és az érzékeny bőrűek számára is biztonságos a viselése. Gyengéd mozdulatokkal a fölső és alsó szemhéjakra, valamint a szemöldökcsontra ajánlott felvinni minden nap. Végül, de nem utolsó sorban a Superdefense SPF 20 Öregedésgátló egy 15 ml-es, zöld tubusban érkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük