Három szemhéjpúder paletta a Misslyn-től és bármilyen sminket elkészíthetsz. Természeteshez van kedved? Akkor a 3-mas számú paletta kell neked. Klasszikus kinézetről álmodozol? Akkor az 5-ös számú palettát válaszd. Vagy bulizni mentek a barátaiddal? Akkor ne hezitálj, és válaszd a 7-es számú palettát.

classicandpartyasmisslyn

Misslyn árnyalatok a szemnek

Minden paletta 12 színt tartalmaz, mindegyik 0,,6 gramm. Néhány matt hatású, a többi pedig ragyogó eredményt kölcsönöz. A paletták kicsik, és kérzeesőek. Bármelyik táskába könnyen elférnek. Nagy előny a palettákhoz ajándékba járó 2 applikátor, igaz ez még mindig kevés az árnyalatok számához. A csomag nem tartalmaz tükröt. A paletta átlátszó műanyagból készült.

Misslyn smink a szemnek

A Misslyn szemhéjpúdert egyértelműen könnyű használni és egyenletesen felvinni a szemhéjakra. Erős színük van, és nem mosódnak el. Sokáig tartónak bizonyulnak eddig, de azért ajánlott tükröt vinni magaddal. Ha ügyesen alkalmazzuk, akkor a Misslyn kiemeli a szemeket, és optikailag nyíltabbnak tűnnek. A sok árnyalatnak köszönhetően nem csak a mindennapos sminket lehet megcsinálni, de estére is jól nézhetünk ki. Továbbá a színek keverése is ajánlott, akár több palettán belül is.

Misslyn paletták

Milyen színeket is tartalmaznak a paletták? A természetes páldául világos, bézs, bronz és ekrü színeket. A party paletta a barna, szürke, bzs és rózsaszín árnyalatokat tartalmazza. 2014 színéről, a ragyogó orchideáról sem szabad megfeledkezni. A klasszikus paletta a szürke, bézs. rózsaszín, lila és ekrü színek kombinációja. Meglepő módon fekete árnyalatot is találunk ebben a palettában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük