Szempilla lifting és laminálás - Nanolash Lift Kit

A szempillák nyújtják a legszebb keretet a szemeknek. Gyakran azonban, a természetes szempillák nem büszkélkedhetnek a vágyott megjelenéssel. Sajnos a napi sminkelés és egyéb kezelések elkenődést és töredezést okozhatnak. Az otthoni szempilla lifting a Nanolash Lash Kit segítségével tökéletes megoldásnak tűnik. Mit kell tudnia a szettről és magáról a kezelésről?

Szempilla lifting és laminálás – a kezelés, amely népszerűségi rekordokat dönt

Számos nő rajong a különböző kezelésekért, melyek segítségével természetes megjelenésű, dús szempillákat érhetnek el. Ők általában féltartós szempillahosszabbítást választanak, mely azonban károsíthatja a vékony és érzékeny pillákat.

Ennek tudatában, a szempilla lifting manapság egyre népszerűbbé válik. Speciális termékeket használva végzik, melyek újraépítik a szempillák szerkezetét és meghosszabbítják, dúsítják és íveltebbé teszik azokat. A teljes folyamat invazív összetevők és tartozékok használata nélkül történik. Ez az, amiért a szempilla laminálást, mint nem invazív módszert említik a szempilla hosszabbítás és kívánt ívek elérése esetében.

Érdekesség, hogy bár ez a kezelés főként a szépségszalonokkal köthető össze, nem kizárólagosan nekik van fenntartva. A Nanolash márkának – szempilla ápolás, formázás, és smink kalauz – újra sikerült a modern nők szükségleteinek megfelelni.

A Nanolash Lash Lift Kit nemrég került a piacra. Ennek az otthoni szempilla lamináló szettnek a használata rendkívül egyszerű, és a kezelés eredménye minden alkalommal megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

Nanolash Lash Lift Kit - tekintete teljes átalakításának egy módja

Mit érdemes tudni a Nanolash Lash Lift Kit-ről?

A Nanolash otthoni használatú szempilla lifting és laminálás egy innováció a szempilla helyreállítás és formázás területén. A szettet használva bárki elérhet szalon-minőségű eredményeket.

Kétségtelenül, a Nanolash szempilla lifting szett előnye, hogy minden termék természetes és tápanyagokban gazdag összetevőkből készült. Az abesszin olaj, kókusz olaj és shea vaj biztosítják a vitaminokban gazdag és regeneráló formulát, amely gyorsan újraépíti akár a legsérültebb szempillák szerkezetét is.

A szett tartalmazza:

  • Lift – 1. lépés – 10 db 0.5 milliliteres tasakot a szempilla liftinghez;
  • Fix – 2. lépés – 10 ugyanolyan méretű tasakot, amely a laminálás második lépéseként használandó;
  • Keratin Booster – 3. lépés – ugyanolyan mennyiségű és méretű tasak, a lamináló eljárás 3. lépéséhez;
  • szilikon rudak – a szempillák rögzítéséhez 3 méretben: S, M, és L;
  • Lift Lash ragasztó – egy ragasztó, amely lehetővé teszi a szilikon rudak rögzítését;
  • egyéb szükséges tartozékok a lamináló eljáráshoz.

A szempilla liftinget rendkívül egyszerűen el lehet végezni. Miután megtisztította és különválasztotta a szempillákat, tegye fel a szilikon rudakat. Ezután minden egyes terméket vigyen fel a meghatározott sorrendben. Körülbelül 7-10 percig tartsa a szempillákon a terméket, majd távolítsa el. Ilyen kevés is elég ahhoz, hogy élvezze a lenyűgöző és természetes kinézetű szempilláit.

Változtassa meg tekintetét a Nanolash szempilla lifting és lamináló szettel

Miért érdemes kipróbálni az otthoni szempilla liftinget és laminálást?

A Nanolash szempilla szett professzionális. A Nanolash márka gondoskodik arról, hogy a szett könnyen használható legyen. Jól alkalmazható professzionális szempilla stylistok, de akár kezdők által is. Egyszóval, bárki kipróbálhatja a szemilla liftinget saját otthona kényelmében.

A kezelés nem csupán dúsítja, íveltebbé és hosszabbá teszi a szempillákat, de védi is és újraépíti szerkezetét. Ezen felül, a gyártó garantálja a 8 hetes kielégítő hatást, attól függően, hogy milyen a szempilla kezdeti állapota.

A Nanolash Lash Lift Kit a tekintete teljes átalakításának egy módja, a természetes szempillák túlterhelése és művi hatás nélkül. Fedezze fel önmagának. Megrendelheti a szettet a márka hivatalos honlapján. A honlapon található vélemények igazán bíztatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük