“Ez a hajbalzsam nem ’mûködik”

“Tõle unalmas lesz a hajam”

“Nem’látok semmilyen különbséget”

“Ez a termék kiszívja a vizet a hajamból”

“Ez a termék nagyon lenehezíti a hajam”

“’Már négy hete használom és a hajam továbbra is… fakó”

Ha ’a fenti mondatok valamelyike már elhangzott, ez azt jelenti, hogy még’nem találtad meg a megfelelõ hajápolási kezelést (csakúgy, mint sok más nõ). Minden nõ tapasztalatból tudja, hogy ez nem is olyan ’ könnyû. Mindannyian mások vagyunk és a hajunk is mást igényel hajkezelés során. Mégis, a legtöbb hajápoló terméket értékesítõ cég nem veszi figyelembe ezt a tényt.

Idõközben, a megfelelõ hajkezelés kiválasztásakor elõször érdemes meghatározni a legfontosabb mércét: milyen (és miért) a hajunk. A haj porozitása határozza meg ezt a fajta kritériumot. Ez ugyanis jellemzi haja állapotát és megjelenését. A haj porozitásának megállapításával tudja ellenõrizni, hogy mennyire sérült vagy egészséges a haja. Ezt ugyanis nem nehéz’megcsinálni, mert a hajunk alakja és megjelenése gyakran utal annak porozitására.

Haj olaj - Nanoil

Haj porozitása – miért ilyen fontos?

Haj porozitását, – egyszerûen fogalmazva – a hajszál és a hajkutikula közötti rés mérete határozza meg. A sérült hajnak nagyon kiemelt kutikula pikkelyei vannak (ezt magas porozitású hajnak nevezzük). Az alacsony porozitású haj kutikulái ragaszkodnak a hajszálakhoz. Ez a hajtípus egészségesnek tûnik, sûrûnek és valójában ellenáll a sérüléseknek vagy dehidratálásnak, ugyanakkor felesleges teher nehezedik rá vagy megsérülhet a fejbõr.

A porozitás lényegesen befolyásolja frizuránk kinézetét, és nem utolsó sorban arra is hat ki, hogy hogyan regál a hajunk a hajkezelésre. A stresszes haj megemelkedett kutikulákkal más összetevõket igényel hajápoláskor, mint az alacsony porozitású haj zárt kutikulákkal.

Nanoil hajolaj – miért a legjobb?

Nanoil hajolaj kielégíti az összes porozítás típus igényeit. Ez egy innovatív termék, mely 3 verzióban kapható. Mindegyikük más hajtípusnak felel meg.

Az összetevõk listája a megfelelõen kiválogatott természetes olajokat tartalmazza, amelyeket évek óta sikeresen alkalmaznak a haj állapotának javításában és védelmében. A természetes olajok különbözõ méretû részecskékbõl tevõdnek össze, ezért tökéletesen alkalmazkodnak a haj kutikulájának állapotához. Ezért, aNanoil hajolaj rendelkezik az olajok legjobb egyensúlyával, így megfelelve minden típusú porozitásnak. Kellemesen meg fog lepõdni azon, hogy mennyi olajt tartalmaz egy-egy verzió. A telített és telítetlen zsírsavakban bõvelkedõ értékes olajokon kívül,a Nanoil hajolaj innovatív és természetes összetevõket is tartalmaz amelyekvédenek, szépítenek és javítják a haj felületének sérüléseit. Továbbá hozzájárulnak a haj gyorsabb növekedéséhez és nagyobb volumen biztosításához.Az egyedi keratin és baicapil komplexumok stimulálják a hajhagymákat, ezúttal ha rendszeresen beolajozzuk a hajat és a fejbõrt, élvezhetjük az új, ún. babahaj növekedését.

Hogyan néznek ki a Nanoil hajolajok?

A Nanoil hajolajt egyeztetni kell a hajtípushoz. Ez azonban nem’bonyolult. Általában, csak közelebbrõl kell megnézni a hajat.

Vastag, merev, hiányzik a volumen, zsíros a haj: válassza a Nanoil –t alacsony porozitású hajra.

Segíti a stilizálást, pajzsot képez a sérülésektõl, könnyedén megemeli a hajtövet, növeli a volument és puhasággal javítja a haj megjelenését. A Nanoil hajolajnak köszönhetõen haja vastagabb lesz, gyorsabban fog növekedni, miközben a fejbõr kevésbé zsírosodik.

Közepes volumen és vastagság, hajlamos a dehidratálásra (különösen a hajvégek), túlzottan göndör, gyakran összeesik és kezd kihullani: közepes porozitású hajra válassza a Nanoil hajolajt.

Ez a Nanoil verzió hat kiváló minõségû természetes olajt tartalmaz és kondicionáló összetevõk komplexumát (selyem, A és E vitamin) valamint olyan alapanyagokat, amelyek stimulálják a haj növekedését és növelik a volument (keratin és baicapil). A Nanoil hajolaj azonnal szépít, fényt és rugalmasságot kölcsönözve. Biztosítja a megfelelõ szintû hidratálást, megkönnyíti a formázást, javítja, erõsíti és védi a hajat a tövétõl a végekig. A rendszeres fejbõr olajozása Nanoil halojallal megtisztítja a fejbõrt és egészséges végeredményt nyújt. Ugyanakkor megerõsíti a hajhagymákat és stimulálja mûködésüket.

Rendkívül dehidratált haj, festés és fehérítés miatti sérülések, merev, törékeny, ragyogás nélkül: válassza a magas porozitású hajtípusra alkalmazandó Nanoil hajolajt.

Nanoil sérült (magas porozitású) hajra komplex ápolást biztosít, erõsít és javít az állapotán. A Nanoil újraépíti a haj keratin szerkezetét és visszaállítja életerejét és egészségét. Nanoil magas porozitású hajra hat magasan értékelt egzotikus olajból tevõdik össze. Részecskéik tökéletesen illeszkednek a megemelkedett kutikula pikkelyek közé.

Hogyan kell használni a Nanoil hajolajt?

Nanoil biztos tényeként szerepel az, hogy az össz három verzió különbözõ módon használható, attól függõen, hogy mire van szüksége a hajunknak. Az olaj újjáépítésként és mélyen regeneráló haj elixírként mûködik, valamint szépítõ és ragyogást kölcsönzõ szérumként. Segít megszelídíteni és stilizálni a hajat, miközben véd a göndörödéstõl és hõhatástól. Az olaj napvédõt is tartalmaz, így a nap sem fog ’ gondot okozni. Mindegyik verzió töredezett hajvégekre is használható, öblítõ vagy hagyható balzsamként vagy a kedvenc hajmaszkjának kiegészítéseként. Végtelen alkalmazási módszerei vannak – olyan luxus, amti egyetlen balzsam sem nyújthat. Nanoil egy kötelezõ termék a fürdõszobájában! 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük