Hallottál már a microbladingről? Ez konkrétan egy tartós szemöldök sminkelési/színezési megoldás. Mivel a szemöldökük állapotán sokan szeretnének javítani, viszont az ehhez hasonló radikális beavatkozásoktól, ilyenkor merül fel az igény az alternatív megoldásokra. Ebben az esetben a szemöldök tollak siethetnek a megmentésedre – ezeket úgy alkották meg őket, hogy ránézésre ugyanolyan végeredményt érhessünk el általuk. 

Mégis hogyan választhatjuk ki a legjobb szemöldök tollat, amikor olyan széles a kínálat? Hogy megkönnyítsük a helyzetedet, rangsoroltuk az 5 legjobb szemöldök tollat, amely a mikrobladinghez leginkább hasonlatos hatást adja. 

A TOP 5 SZEMÖLDÖK TOLL – ISMERKEDJ MEG A MI TOPLISTÁNKKAL 

Top #1 Nanobrow Microblading Pen

Keresés a honlapon www.nanobrow.hu

Mérete: 1 ml

Véleményünk szerint a Nanobrow tolla a legjobb a piacon. Ez a figyelemreméltó és innovatív toll néhány vonással képes a mikrobladinggel azonos hatását kelteni. Egy szempillantás alatt páratlan eredményt kaphatsz. A szemöldök toll vízálló formulája egyenletesen vonja be a bőrt, ezzel óvva meg a sérülésektől, és garantálva a tartós gyönyörű sminket. Erőfeszítés nélkül tölti fel a réseket és a foltokat, ezzel szépítve a szemöldökök ívét és a részleteket, bármilyen időjárási körülmények között. A szemöldök toll képes vékony vonalakkal imitálni az igazi szőrszálakat. A microblading technológia inspirálta, általa a hibák eltűnnek, a hatás pedig háromdimenziós lesz. A különleges Nanobrow toll optikailag nagyítja és dúsítja a szőrszálakat. Az intenzív, tartós pigmenteknek hála nem fogsz 5 percenként a tükörhöz rohangálva ellenőrizni a végeredményt. Ez a drágább szemöldök toll a igenis megéri az árát! 


Top #2 Diego dalla Palma Microblading Eyebrow Pen

Mérete: 0,5 ml

Ezt a tollat úgy tervezték meg, hogy minden nő igényeit latba vetették közben. Olyan a hatása, mint a mikrobladingnek, ezután már nem is kell több időt pocsékolnod a hétköznapi sminkedre. Ennek a szemöldök tollnak hála kijön a szemöldökeid eredeti szépsége, viszont a formája újraalkotható lesz. A speciális kialakítású applikátornak hála ultravékony vonalak húzhatóak, amelyek nagyban hajaznak a természetes szőrszálakra, így alkotva meg a háromdimenziós hatást. Ez a tökéletes termék arra, ha ki szeretnéd tölteni a szemöldökök hiányos részeit, esetleg túl vékony a szemöldököd, vagy nem elég tónusos az árnyalata. A tökéletes és természetes megjelenésű szemöldök eléréséhez tartsd ferdén a tollat. Kezd a szemöldök közepénél, formázd az egész szemöldököt, azáltal, hogy a toll hegyét gyengéden nekinyomod a bőrödnek. Ha fokoznád az árnyalatát, akkor fuss át rajta még egyszer.


Top #3 Mac, Shape & Shade Brow Tint

Mérete: 0,95ml

Egy sokoldalú és innovatív szemöldök toll, ami semmi perc alatt hangsúlyozza, tesz tökéletessé és háromdiemzióssá a szemöldöködet. A különböző természetes és átlátszó árnyalatokban is elérhető. Meg vagyunk győződve róla, hogy nem lesz nehéz kiválasztani a számodra legjobb opciót. A szemöldök tollnak 2 oldala van: az egyik egy folyékony tus, amivel a hiányos részeket töltheted fel mesés színnel, persze a fedésre sem lesz panaszod, a másik oldala szivacsos, a satírozást és a természetes végeredmény garantálását szolgálja. Ez a szemöldök toll vízálló, tehát nem kell attól félned, hogy a nagy gonddal megrajzolt íveid tönkremennek a nap folyamán. A Mac, Shape & Shade Brow Tint nem ragacsos, viszont tartós, és rövid idő alatt tökéletesen formáz.


Top #4 Milk Makeup Kush Triple Brow Pen

Mérete: 1 ml

Ez a szemöldök toll minden bizonnyal nagy meglepetést fog okozni. A háromágú és íves kialakításának köszönhetően egy szempillantás alatt minden hézagot és foltot kitölt. Kihangsúlyozza a szemöldököd természetes szépségét, illetve mesés árnyalattal tölti meg azt. A Milk Makeup szemöldök tollának pigmentáltsága nem túl intenzív így könnyen építhető, illetve a saját igényed szerint használható. A vízálló tartós formulájának hála nem kopik le a nap folyamán – biztos lehetsz abban, hogy a smink 24 órán át tökéletesen a helyén marad. A szemöldök toll ötvöz minden olyan anyagot, amely az ápoláshoz és a formázáshoz kellhet, van benne kendermagolaj, napraforgóolaj és aloe vera is. Ezek az összetevők hidratálják a szem környéki érzékeny bőrt. Vegán termékről van szó, semmilyen állati eredetű hatóanyaga nincs.


Top #5 Benefit Cosmetics Brow Microfilling Pen

Mérete: 0.77ml

Ennek a szemöldök tollnak az inspirációjául a microblading technológia szolgált. Elbűvölő, természetes árnyalattal tölti fel a szemöldöködet, 24 órán át garantálva a microbladingelt szemöldökhatást. Az egyedülálló Microfilling Pen gondoskodik a természetes megjelenésről, és a tökéletesen formázott szemöldökökről. A tripla applikátornak hála egyszerre három vékony vonalat tudsz megrajzolni, ezzel imitálva szemöldökszálakat. Különösen a vízálló és ragadásmentes tulajdonságai miatt örvend nagy népszerűségnek. A terméket világszerte so ezren ismerik és szeretik. Hiszen precíz, hosszantartó, könnyen használható, és minden szemöldökhöz jól illik. A háromdimenziós hatás mellett, a szemöldökeid ragyogni is fognak. A Benefit Cosmetics minden sminkőrült számára, aki lenyűgöző sminket alkotna meg, egy fantasztikus opciót jelent.