Az Astor egy teljesen új é bíztató termékkel rukkolt elő. Egy egy alapozó és egy smink alap egy termékben. Na de működik?

Astor-Perfect-Stay-24HLehetséges olyan alapozót gyártani ami egyben smink alap is? Működhet egy smink alap alapozóként? Úgy néz ki, igen. Az Astor fogadni mer a termék sikerében, de megérte a rizikót? Még jó, hisz ki ne szeretné a többfunkciós sminkeket? A smink alap és az alapozó egy termékbe zárása nem csak időt, hanem pénzt is spórol, hiszen így elég egy terméket venni kettő helyett. Milyen egyéb előnyei vannak a Perfect Stay 24H Alapozó + Perfect Skin Smink alap-nak?

A termék egy műanyag csomagolásban érkezik átlátszó kupakkal, így láthatjuk az állagát anélkül, hogy kibontanánk. De ez nem minden. Az Astor a prakikusságról is gondoskodott. Amikor a csomagolás primer részét felemeljük helyet találunk az applikátornak és a tükörnek. Azoknak, akik szeretnek nap közben igazítani a sminkjükön ez a megoldás a tökéletes.

Hogyan működik a primer? Olyan, mint egy tipikus alapozó. Jól elfedi a bőrhibákat, kiegyenlíti a bőrszínt, kisimítva a bőrt. Matt hatást nyújt. Nem lesz tőle maszk hatású az arcunk, nem ragad össze és nem emeli ki mégjobban a hibákat. Egybeolvad a bőrrel. Száraz és nedves bőrre egyaránt felvihető. Talán ez az első ilyen termék. Hogyan működik ez igazából? A primerhez víz adásával egy gyengébb alapozót kapunk, de ha víz nélkül használjuk mattosítja az arcot.

Az Astor nagy választékának hála bárki megtalálja a neki valót. A bézs és barna árnyalatok egyike biztosan passzol az arcod színéhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük