Előnyök

Nagyon természetesnek tűnhetnek

Sokszor meg sem lehet mondani, hogy valaki visel-e műszempillát vagy sem. Rengeteg típusa van (3D, 6D vagy akár 9D). Friss kinézetet kölcsönöznek 24/7 anélkül, hogy bármit is tennél velük. Sosem lesz szükséged szempillaspirálra. Tökéletes megoldás nyaralásra. Nem kell aggódni az elmosódott szempillaspirál miatt, és akkor is csodásan nézel ki, ha időd nagy részében a medencében vagy.

pros-and-cons-of-eyelash-perming

Sokáig tartanak, de nem örökkévalóak

Addig tartanak, ameddig a szempilla, amihez hozzáragasztották ki nem hullik. Ez átlagosan 50-130 nap alatt következik be, így elég csupán 4 hetente felfrissíteni őket. A nők nagy része 10 percet tölt el a szempillaspirállal, és még 10 percet annak leszedésével. Így 3 hétre meg is feledkezhetsz a pillákról, és akkor is csodásak lesznek!

Idő spórolás

Ha elfoglalt anya vagy üzletasszony vagy, akkor bizony vannak fontosabb dolgaid is mint a szempillád. Sokak szerint a pillák feltöltésekor rászánt idő legalább annyi, mint amennyit a spirállal szerencsétlenkedünk naponta, viszont rengeteg nő állítja, hogy a feltöltés ideje kellemesen, szép környezetben telik el, miközben kipihenik magukat. Ez inkább lazulás, mint feladat.

Hátrányok

A felhelyezés nagyon sokáig tart

Az első alkalom akár 2 óránál is tovább tarthat. Szemenként több, mint 60 pillát ragasztanak fel. Ez időt, precizitást és türelmet igényel. A feltöltések viszont kevesebb, maximum 45 perces időtartamok, viszont sminkeléskor időt spórolhatsz ezzel.

Rámegy a gatyánk is

Igaz, hogy nem a legolcsóbb módszer a pillák kiemeléséhez, és rengeteg más módszerrel is csodásan nézhetnek ki a pilláid. Egy jó pilla növelő szérum akár 60 %-kalmeghosszabbíthatja a pillákat. A pillák kiegészítése akár 80-170 euróba is kerülhetnek az első alkalommal, és 45 euró körül van a feltöltés. Az ár függ a pillák típusától és mennyiségétől is.

Csak egy hónapig tart

Minden pillának van egy élettartama. A 3-4 hetente való újratöltésre szükség van, hogy megőrizzük a csodás hatást. Éppen ezért csak különleges alkalmakkor ajánljuk, mint az esküvő vagy szalagavató. A folyamatos használat nagyon drága lehet, és a természetes szempillákat károsítja.

Sokszor olcsónak tűnhetnek

Ha nem helyesen helyezik fel őket, nem lesz természetes hatású. Rengeteg típusú pilla kiegészítés létezik, és egy képzett szakembernek tudnia kell, hogy melyik ajánlott neked. a legújabb, 9D-s technika azt jelenti, hogy egy szempillára 9 másik szálat erősítenek. Ez azoknak ajánlott, akik szeretik a műszempilla hatást, és elegük van a folytonos ragasztásból.

Óvatosnak kell lenned az arc ápolásával

Rengeteg kompromisszumot igényelnek a pilla kiegészítések. Olajmentes sminklemosót kell alkalmaznod. Nem használhatsz szempillaspirált, se tust. Nem szabad dörzsölni a szemet. Ne aludj az arcodon vagy az oldaqladon, és ne töröld papírba az arcod.

Túl sok rohanás?

Ha rendszeresen edzel, akkor nem ajánljuk a pillák kiegészítését, mert az izzadság és a víz miatt előbb elenged a pillákat tartó ragasztó. Ha még így is megéri a pénzt, akkor az már a te döntésed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük