A szem alatti korrektor határozottan kötelező darab. Miért van ez? Így elrejthetjük a sebeket, a duzzanatokat és bármilyen más, álmatlan éjszaka által okozott károkat. Melyik korrektor a legjobb? Az ami kiemeli a szem alatti bőrt. Ne hezitálj, válaszd a Dream Lumi™ Touch Highlighting Korrektrot a Maybelline-től.

dream-lumi

Dream Lumi™ Touch Highlighting Korrektor a Maybelline-től

A Dream Lumi™ egy olyan korrektor ami kiemeli a szem alatti bőrt, és optikailag nagyítja a szemeket. A bőr egészségesebbnek és frissebbnek fog tűnni. A termék nem gyűrődik össze a bőr ráncaiban, nem olyan, mintha maszkot viselnél, és alig észrevehető a nap folyamán. Lenyűgöző a fedése, így minden bőrhibát elrejt, és a bőrszín egyenletes lesz. A termék gél állagának köszönhetően visszaveri a fényt, ezzel kiemelve az arc bizonyos részeit.

Most néhány szó a korrektor alkalmazásáról. Egyedi hatást kölcsönöz, mely hosszas kutatások eredménye. Felvihető a szem belső és külső sarkaiba, a szemöldök alá, az orr oldalára, a szájra, és természetesen a szemek alá. Az arcok és a homlok fedésére is alkalmas. Az kozmetikumot úgy kell használni, hogy összeolvadjon a bőrrel, és az alapozóval.

Melyik korrektort válasszuk, és hogyan használjuk?

Első szabály: Nagyon fontos a megfelelő árnyalat kiválasztása. Általában az alapozónál egy árnyalattal világosabbat ajánlunk. Gyakori hiba a túl világos korrektor kiválasztása. Ez kiemeli a ráncokat és a duzzanatokat. Erre figyelve válassz korrektort.

  • Második szabály – Tartsd észben, hogy az antibakteriális korrektor nem a szem alá való. Az arc bőre rendkívül érzékeny, és a legtöbb esetben nem ezen a területen jönnek ki a pattanások.
  • Harmadik szabály – A hidratáló korrektorok tökéletesek a száraz és érzékeny bőrre, mivel az összetételük olajos anyagokat tartalmaz.
  • Negyedik szabály – Ne használj túl sok korrektort a szem alatt, mivel ez kiemeli azokat a hibákat, amiket elrejteni próbálsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük