Adj öt percet! Hányszor mondtad már a pasidnak? Tényleg elég öt perc? Természetesen ha jól akarunk kinézni, akkor nem. Te tudod, hogy hogy készítsd fel a szempilláidat a speciális napokra? Hogyan díszítheted és ápolhatod őket?

Szempilla kondícionálók – hogyan vigyázzunk a pillákra?

Ahhoz, hogy a pillák hosszúak és dúsak legyenek ajánlott a kondícionálók használata. A növény eredetűek a legjobbak. Ezek erősítik, hidratálják, ívelit, és felfrissítik a pillákat.

Az alsó és felső szemhéjra kell felvinni őket, egy speciális ecsettel. Az applikáció előtt le kell mosni az arcot, így a kondícionáló nagyobb mértékben szívódik fel. A kezelés néhány hónapig tart, de az első látványos hatások néhány hét után már jelentkeznek.

A kezelés következtében egészséges, dús, hosszú pilákat kapunk. Nincs szükség a műszempillákra, elég a szempillapirál is!

artistic-makeup

Nanolash – szempilla kondícionáló

nanolash działanieA Nanolash hosszabbítja, dúsítja a pillákat. Serkenti a növekedésüket, regenerálja és erősebbé teszi őket.
A Nanolash táplálja és hidratálja a szőrtüszőket, így hatékonyabban működnek
A Nanolash természetes alapanyagokból és növényi kivonatokból áll. Nem okoz irritációt, sem allergiás reakciót.

A Nanolash alkalmazásának megkönnyebbítése érdekében egy kis ecsetet kapunk hozzá. Ezzel minden este az alsó és a felső szemhéjra a pillák töve mentén húzzunk 1-1 vékony vonalat. Az első eredmények 2-3 hét után jelentkeznek, a végső eredmény viszont 2-3 hónap után jelentkezik. Ezután eég heti 2-3x használni a szérumot.

Művészi smink – mi is az pontosan?

A művészi smink a héköznapi, filmes, divatbemutatókon használt sminkek és a testfestés művészete. Nagyon fontos a megfelelő kozmetikai és bőrgyógyászati háttértudás. Fontos a kreativitás, és az ecsetek megfelelő használata. Ha ilyen sminket szeretnél használni tankolj fel gyöngyökből, kristályokból, tollakból, műszempillákból, testfestékekből, csipkéből és egyéb ragyogó dolgokból.

Ha komolyan gondolod a műszészi sminkelést, akkor a bőrödnek tökéletes állapotban kell lennie, épp úgy mint a szempillák és a szemöldök. Kezdd a smink primerrel, aztán alapozóval és púderrel. Természetesen a bőrszínnek megfelelő kozmetikumok használata ajánlott. Csak a megfelelően előkészített arcra vidd fel az extrémebb színeket.

artistic-makeup-308730

A szem külső sarkaiban és a szemöldök alatt használj fekete testfestéket. Ezután matt, fekete szemhéjfestéket. Sárgával fesd ki a szem belső sarkát, majd használj sárga szemhéjfestéket. Tedd ugyanezt az alsó szemhéjon is. A felső szemhéj közepére vigyél fel rózsazínt. Ezt maszatold el, úgy hogy egymásba olvadjanak a színek. Ezután vidd fel a lila szemfestéket a halánték irányába. Ezt az alsó szemhéjon is tedd meg. A szem belső sarkába rózsaszín festék menjen. És az orr melletti rész legyen lila.

Itt a szemöldök ideje. Nedves szemöldökön használj fekete szemhéjpúdert vagy tust. Majd csillámporral fedd be. A szemöldök fölé és a halántékra használj színes csillámport és kristályokat. Az arccsont fölé is tegyél egy kis csillámport. Bronzosítóval emeld ki az arccsontokat, így az arc keskenyebbnek fog tűnni. Ezután jön a púder és a pirosító. Használj vízálló szempillaspirált (mivel nincs többé szükség a műszempillára). A vízvonalat alul és fölül is fekete szemceruzával húzd ki. Ezután javíts az esedékes hibákon, vigyél fel mégtöbb csillámot, és kész is vagy!

22 Comments

 1. Dóra says:

  nagyszerű cikk! Éppen ezt kerestem

 2. Hedda says:

  Nekem van ilyen, használom is és szívből ajánlom mindenkinek! :))

 3. Emília says:

  mindegy, hogy színpadi sminkről van szó, vagy hétköznapiról, a hosszú és dús szempilla a lényeg

 4. Daniella says:

  Kb egy éve kezdtem el használni ezt a szérumot, mert a terhesség során elkezdett hullani a szempillám.Ez a termék sokat segített nekem és gyorsan hatott. Egyszerűen elképesztő! Mindenképpen újravevős

  • Izolda says:

   Csak ajánlani tudom én is. Valóban meghosszabbítja és erősíti a pillákat

 5. Jolanda says:

  Mindig is szkeptikus voltam a hasonló termékek esetén, de az összetevőket látva azt gondolom, ez a termék nem ártalmas. Szerintem adok neki egy esélyt, meglátjuk, hogy teljesít a szempilláimon.

 6. Szilvi says:

  Először revitalash-t vettem, de úgy hallottam, hogy a nanolash ugyanolyan jó?

  • Patrícia says:

   Összehasonlítva a kettőt, nekem a nanolash jobban bejött.

 7. Adriána says:

  Én inkább a revitalash-nél maradok, nem szeretnék másik szérummal kísérletezgetni. Nem tudom, hogy reagálna szemem egy másik termékre.

  • Ivett says:

   Szerintem mindkettő hasonló hatású, annyi, hogy a nanolash hatása hosszabb ideig tart

 8. Tamara says:

  jól hangzik, de nekem ez egy kicsit drága

 9. Viki says:

  Hosszú ideje nem volt a kezemben ilyen hatékony termék. Már egy hónap után olyan szép hosszúak a pilláim, imádom. Azért továbbra is használom, hogy még dúsabbak is legyenek.

 10. Emma says:

  használható szemöldökre is? szeretnék vastagabb szemöldököt

  • Szandra says:

   Én használtam és bevált

 11. tara_26 says:

  Nem is tudtam, hogy szemöldökre is jó, mekkora királyság már ez

 12. Henrietta says:

  Az én szemeim nagyon érzékenyek, így korábban sosem próbáltam hasonló terméket

 13. Júlia says:

  a legtermészetesebb egyértelműen a ricinusolaj

  • Olga says:

   nekem irritálta a szemem, így nem tudtam használni tovább. a hatást tekintve pedig éppen annyi embernek jó, amennyinek nem.

 14. Napsugár says:

  Sosem hallottam még erről, de most már ki fogom próbálni. Amiket eddig próbáltam, háát, nem voltak valami jók.

 15. Vera says:

  Ez a 4. napja annak, hogy elkezdtem használni és alig várom, hogy lássam a hatást.

 16. Szilvia Rizs says:

  Erősen gondolkodom a beszerzésén, báár az ár elég húzós

 17. Fatima says:

  még nem próbáltam, de ki fogom. a hosszú és erős pilla az, amire mindig is vágytam