A szemöldök laminálás nemcsak megemeli a szemöldökszőrzetet és a kívánt formában tartja, hanem kondicionálja, hidratálja és regenerálja is. Tudtad, hogy otthon is laminálhatod a szemöldököd? Mindössze egy praktikus szemöldök lamináló készletre van szükséged – Nanobrow Lamination Kit!

nanobrow szemoldok laminalo szett

Mi az a szemöldök laminálás?

A szemöldök laminálás egy olyan eljárás, amely a szőrszálakat a megfelelő irányba formázza és a hatás 4-6 hétig tart! Az ívek optikailag teltebbek és határozottabbak lesznek – nem kell minden egyes nap a fárasztó szemöldökformázással bajlódnod. Csak fésüld meg a szemöldököd egy kefével és máris indulhatsz.

A Nanobrow Lamination Kit egy komplett készlet a félig tartós szemöldök lamináláshoz, amely három számozott flakont tartalmaz, amelyek több egyszeri használatra elegendőek. Sok hónapig garantálja a tökéletesen formázott íveket! Még ha nem is vagy olyan gyakorlott, ezzel a praktikus szemöldök lamináló készlettel biztosan boldogulni fogsz.


Nanobrow Lamination Kit – szemöldök lamináló készlet


Nanobrow Lamination Kit – hogyan működik?

A Nanobrow Lamination Kit tartalmazza az összes szükséges eszközt a szemöldök laminálásához otthonod kényelmében. Ezek a következők: lamináló ragasztó, göndörítő oldat, fixáló és praktikus applikátorok.

A Nanobrow Lamination Kit segítségével történő laminálás folyamata néhány lépésből áll:

  1. A bőr előkészítése – tisztítsd meg szemöldöködet a sminktől és a szennyeződésektől micellás vízzel (a Nanobrow Micellar Makeup Remover fantasztikusan működik).
  2. Ragasztó felvitele – használd az applikátort és vidd fel ragasztót a szemöldökére. Hagyd hatni 25-50 másodpercig.
  3. A szemöldök göndörítése – a ragasztó felvitele után használj egy speciális lifting (emelő) oldatot, amely tartósan göndöríti a szemöldöködet. Ne aggódj, az összes flakon számozott!
  4. Várakozás – hagyd állni az oldatot 5-8 percig, a szemöldököd érzékenységétől és vastagságától függően. 
  5. A ragasztó és az oldat eltávolítása – távolítsd el a ragasztót egy száraz vattakoronggal.
  6. Az utolsó oldat felvitele – vidd fel az utolsó oldatot a szemöldökre, a szőrszálakat a kívánt irányba fésülve. Távolítsd el egy nedves vattakoronggal 5-8 perc elteltével.
  7. Fésülés – fésüld át a szemöldöködet egy kefével és élvezd a tökéletesen formázott szemöldököt hosszú hetekig!

Mennyi ideig tart a szemöldök laminálás hatása?

A Nanobrow Lamination Kit segítségével végzett szemöldök laminálás 4-6 hétig tart, a szemöldököd állapotától függően. Ezután az idő után visszaáll az eredeti, természetes állapotába.

A szemöldök laminálás nekem való?

A szemöldök laminálás tökéletes megoldás minden nő számára, aki mesésen dús és határozott szemöldökre vágysz. Az emelő megoldásokat speciálisan kiválasztott, az érzékeny bőrűek számára biztonságos összetevőkből fejlesztették ki. Ha esetleg kétségeid vannak, végezz allergiatesztet egy kis bőrfelületen, pl. a kezeden.

A Nanobrow Lamination Kit nagyon jól formázza a szemöldöködet, melyek majd kiemelik az arcvonásaidat. A kezelés után a kívánt irányba lesznek formázva és könnyen kezelhetőek. Az eredményt szemöldök festékkel, hennával vagy szemöldök szedéssel fokozhatod.

szemoldok laminalas

Hol vásárolhatod meg a Nanobrow Lamination Kitet?

Ez a szemöldök lamináló készlet megrendelhető a www.nanobrow.hu oldalon, online drogériákban és a szépségszalonokban.

Az otthoni szemöldök laminálás a Nanobrow Lamination Kit segítségével teljesen átalakítja a megjelenésedet. Válaszd a gyönyörű szemöldököt!