Tudtad hogy egy sampon képes hajad megjelenését megváltoztatni? Egy jó sampon képes közelebb juttatni álmaid tincsihez. Ha puha, selymesen sima hajról álmodozol, akkor a selyemmel készült micellás sampon a Nanoiltól a tökéletes választás lesz számodra! Ismerd meg hogyan varázsolhatod hajadat te is selymesen puhává.

Nanoil a legjobb sampon fakó hajra

Nanoil Micellar Shampoo: áttörés a hajápolásban

Egy sampon amely tökéletesen tisztítja a hajat és a fejbőrt egyaránt, eltávolítja a felgyülemlett mérgező anyagokat, koszt és faggyút? A micellák képesek erre. Ezek az apró részecskék más strukturájuak mint a hagyományos samponokban megtalálható anyagok. A micellák hatékonyan vonzzák és távolítják el a koszt, a port, a felesleges faggyút és a felgyülemlett kozmetikumokat, azaz mindent amelynek semmi keresnivalója a fejtetőn. Ezzel egyidőben, a mélytisztításon túl a fejbőr pH egyensúlyát is fenntartják. A micellás sampon gyengéden ápolja a legérzékenyebb fejbőrt is.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo – lenyűgöző sampon alapanyagok

A selyem alapú sampon nem csak tökéletesen tisztítja a fejbőrt és a hajat, de azonnal szebbé teszi azt. A Nanoil már az első hajmosás után megváltoztatja a hajat. A hatékony folyékony selyemnek köszönhetően a hajszálak szebbé válnak. Lássuk mit nyújt a Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo.

  • A folyékony selyem könnyed, mélyen tápláló és a haj mélyére hatoló protein. Táplál, szebbé varázsolja a hajat, hidratál és véd a károsodás ellen.
  • Micellák – apró részecskék amelyek megszabadítják a hajat a kosztól, ápolnak és visszaállítják a pH egyensúlyt.
  • Hidrolizált búzafehérje amely a legnemesebb hajregeneráló összetevők közé tartozik. Felgyorsítja a hajnövekedést vált ki, helyreállítja és táplája a hajat, fényesebbé, egészségesebbé és ellenállóbbá teszi azt,
  • Hidrogénezett ricinusolaj amely a ricinus babolaj könnyedebb változata, amely nem terheli hanem erősíti és javítja a haj szerkezetét, védi és hidratálja azt. Erős antiszeptikus és fejbőr-gyógyító hatása van.
folyékony selyemmel micellás sampon Nanoil

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo:hatások 

Milyen hatása van a micellák és a kiváló minőségű selyem- és búzafehérjék kombinálásának? Ahogy azt valószínűleg már sejtheted, ez egy igazán forradalmi kombináció :  hajad azonnal fényes, egészséges és ragyogó. A hajszálak puhák és csomó entesek, így könnyen kifésülhetőek. Folyton a hajadat akarod majd simogatni!

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo a felhasználók szerint. Miért érdemes kipróbálni?

A Nanoil selyem alapú micellás samponja az egyik legnépszerűbb sampon! Világszerte a felhasználók ezreinek kedvence – a micellás samponok csak nemrég jelentek meg a piacon, de nem ez az egyetlen oka a termék népszerűségének.  A Nanoil sampon a legjobb minőségű összetevőket ötvözi az egészségesebb hajért. 

Ez a könnyed, könnyen használható sampon azonnal regenerálja a hajat, és jó választásnak bizonyul, ha városban élsz, szennyeződésektől körülvéve – a micellák képesek megtisztítani hajadat és fejbőrödet a felhalmozódott szennyeződésektől. 

A Nanoil kínálja a legkeresettebb folyékony selyemmel készült hajtermékeket.

Ha szeretnéd samponod hatását fokozni, próbáld ki a Nanoil folyékony selyemmel készült termékcsaládját, amely egészséges és fényes hajat varázsol számodra.Látogass el a www.nanoil.us weboldalra, és válaszd ki a legjobb selyem alapú hajmaszkot és kimosást nem ígénylő balzsamot.