A Rimmel már készül a nyárra, méghozzá egy olyan alapozóval, ami még a legforróbb hőhullámoknak és a legpörgősebb buliknak is ellenáll. Ismerd meg a Lasting Finish 25-t a Rimmeltől.

Milyen az ideális alapozó nyárra? Nyilván nem az olyan, amelyik abban a pillanatban lefolyik az arcunkról ahogy kilépünk a házból. Nem hagyhat nyomot a ruhákon, és matt hatást kell biztosítania. A nyári alapozó kiválasztásakor fokozottan figyelj az összetevőkre. A kozmetikum legyen könnyű és laza szerkezetű. Nem tartalmazhat olajt, olaj származékokat és szilikont. Megfelel ezeknek a feltételeknek a Lasting Finish 25H?

IMG_7984

Kezdjünk az összetétellel. A Lasting Finish 25H E vitamint tartalmaz, ami a fiatalság vitaminja. A szerves összetétel simaságot, üdeséget és védelmet nyújt az arcnak a sugárzásoktól. 20-as faktorú napvédő, így nem engedi az arcon a bőr elszíneződését kialakulni.

A gyártó szerint a Rimmel alapozó akár 25 óráig fent marad az arcon! Átlagosan még egy nagyobb esemény sem tart ennél tovább, és a sminket úgyis lemossuk esténként. Éppen ezért nehéz tesztelni a tartósságát. Milyen tulajdonságai vannak még a Long Finish 25H-nak? Elfedi a bőrhibákat, vízálló, kényelmes viselet, összeolvad a bőrszínnel, nem blokkolja a pórusokat és nem gumósodik. Kell ennél több?

Hogyan találjuk meg a polcokon? Egy fehér tubust keressünk. Annak ellenére, hogy fejjel lefelé is állíthatjuk a terméket, még így is nehéz kiszedni belőle a maradékot. Az alapozó hat színben érhető el: Világos Porcelán, Elefántcsont, Puha bézs, Klasszikus bézs, Homok, és a Természetes. Egy tubus 30 ml terméket tartalmaz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük