Újabb verziója érkezik a 5 Couleurs-nak a Christian Dior-tól. Ezúttal új színek érkeznek egy gyönyörű díszdobozban. Nézd meg, hogy hogyan kell helyesen használni a 5 Couleurs paletta szemhéjpúdereit.

Holiday Beauty Eyeshadows Armani Laura Mercier Dior

A paletta megjelenéséről: kis négyzet alakú doboz, ami tükröt és két applikátort tartalmaz. Az egyiknek mindkét végén szivacs van, a másiknak az egyik végén ecset, a másikon pedig ugyanúgy szivacs található. Határozottam hordozhatónak minősíthetjük, mivel bárhol, bármikor megigazíthatjuk vele a sminkünket, és simán visszatehetjük a táskába.

A színek kompozíciója nem összecsapott munka. Olyan színeket választottak, amelyek mind a hétköznapi, mind az esti smink feltételeinek megfelelnek. Nem nehéz megmondani, a paletta 5 árnyalatot tartalmaz. Négy ezek közül passzol a középsőhöz, ami a gyártó logójával van ellátva. Az árnyalatok olyanok, mint a textil. Az árnyalatok variációjára 12 ajánlatot ad a Christian Dior. Például olyan árnyalatokat találunk, mint a pasztell, a matt, vagy ragyogóbb színek, az ekrütől kezdve a bézsen, rózsaszínon, szürkén, lilán, barnán át a sötétkékig, sötétzöldig, vagy éppen a feketéig.

Krémes állagúak ezek a festékek, így könnyű a felhelyezésük, nem gumósodnak össze, és nem folynak szét a nap folyamán. A kozmetikum szárazon és vizesen is alkalmazható. Hogyan legyen tökéletes sminkünk a Christian Dior palettával?

Először is az egész szemhéjat alapozóval kell lefedni, így tovább tart a szemhéjfesték. Majd a Carre Bleu paletta jön. Ez négy kék, és egy világosabb árnyalat kompozíciója. Fedd be a szemhéjadat a legvilágosabb kék árnyalattal. Az alső és felső szemhéjak mentén pedig a középső, a logóval ellátott színnel húzd ki. Ugyanazzal az árnyalattal fesd ki a külső sarkait a szemnek. A fehér szín a szemöldök alá és a szem belső sarkaiba megy, így kiemeled az arc szép vonásait. Ha esti sminket szeretnél csinálni ebből, használd a középső színt a szemhéj lefedésére. A legsötétebb árnyalatot vidd fel a belső sarkaira a szemnek és a szempilla vonalára. A paletta utolsó árnyalatával létrehozhatod az átmenetet a többi árnyalat körül. Végül használj szempillaspirált.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük